Aanmelden bezoekers

Natuurlijk ben jij erbij!

Meld je hier aan als gratis bezoeker van Today & Beyond op 21 juni 2019 en ga op ontdekkingsreis!

Ja, ik lust gratis friet!

photo

Ecare Services bv

Positie: Leon van de Riet Lead Developer - Technical Architect
Best practices van een schaalbaar applicatielandschap
Ecare is de leverancier van Puur voor de ouderenzorg. Om te kunnen innoveren heb je een sterk standaard product nodig. Leon zal jullie meenemen hoe Ecare dit doet en welke designprincipes daarbij worden gehanteerd. Zaken als ‘domain driven design’, ‘clean code’, ‘event sourcing’ en andere principes worden onder de loep genomen door Leon.
Meer informatie
photo

AlienTrick

Positie: Ivo Keizers - Accountmanager & Operationeel Manager
Hoe dragen VR & AR bij aan marketing en sales?
VR en AR zijn technieken die veel bedrijven willen omarmen, maar geen relevante inzet kunnen vinden. Bij AlienTrick vinden we dat je een concept ontwikkelt vanuit een behoefte en niet vanuit een techniek. Maar om te begrijpen hoe VR en AR betekenisvol in te zetten, heb je inspiratie nodig. Daarom wil ik jou inspireren waar kansen liggen op gebied van marketing en sales, ondersteund met een aantal relevante voorbeelden.
Meer informatie
photo

Sqills

Positie: Han van der Veen & Lars ten Dam - Developers
How to measure features: Does a feature work as expected in production?
During this presentation we want to give insights on how we within Sqills monitor new features and how we make sure these features work as expected. Besides that we also have monitoring available on how certain features are being used, how this works we would like to show you during our presentation.
Meer informatie
photo

TCPM

Positie: Erik van de Vrugt - Technisch directeur at TCPM / DGA
WE LOVE ENGINEERING
Wil je weten wat topbedrijven in Twente een engineer te bieden hebben? TCPM Ingenieurs & Adviseurs neemt je mee achter de schermen en laat zien welke uitdagende engineering projecten er in de regio en daarbuiten zijn. En ben je nieuwsgierig hoe TCPM multidisciplinaire projecten ‘right first time’ oplevert met haar integrale ontwerpmethodiek gebaseerd op Design voor Six Sigma? Kom dan luisteren naar het verhaal van Erik van de Vrugt, onze technisch directeur en laat je inspireren.
Meer informatie
photo

OVSoftware

Positie: Wilfred Luijk - Java Software Engineer
DevOps meets Mozart
Wilfred Luijk van OVSoftware neemt je op een ludieke manier mee in de wereld van continuous integration en testautomatisering: het DevOps proces. DevOps gaat om versnelling en automatisering van het ontwikkelproces. De hamvraag die nooit gesteld wordt bij al die automatisering is; wanneer is het genoeg? Wanneer automatiseer je teveel? Kom mee op ontdekkingsreis naar het antwoord als Wilfred je meeneemt in de ervaring hoe het is om met Java, Selenium en Cucumber een Mozart waardig concert te geven. Kortom: DevOps meets Mozart; meld je aan en krijg op een leuke manier mee waar DevOps nu echt over gaat.
Meer informatie
photo

Takeaway

Positie: More soon..
Meer informatie
photo

Nedap Retail

Positie: Ron Weikamp - Mathematician and Programmer
“Het distribueren en herstellen van toestand met behulp van Kafka.”
“Steeds meer winkels tellen hun voorraad met behulp van RFID. Dat leidt tot tienduizenden voorraadmutaties per seconde. Om deze belasting aan te kunnen distribueren we het verwerken van deze events over meerdere instanties. Het op- en afschalen van deze instanties moet naar behoefte kunnen en mag geen merkbare impact hebben op de beschikbaarheid van ons systeem.”
Meer informatie
photo

Novel-T

Positie: More soon..
Meer informatie
photo

Voortman Steel Group

Positie: Gert-Jan Van de Maat - Software Engineer
Het digitaal uitwerken van een machine-systeem ontwerp, het visualiseren en analyseren in een VR 3D-simulatie van dit aaneengesloten systeem, het automatisch genereren van elektrische schema’s tot uiteindelijk het automatisch genereren van de machine configuraties met al het klant-specifieke gedrag erin.
Vanuit Voortman willen we graag delen op welke manier ze VR in zetten en met welke technieken ze hier werken, hoe we het configuratie proces hebben geautomatiseerd door een nieuw gedefinieerde configuratietaal en hoe onze software in elkaar steekt om zo generiek mogelijk te werken in een klant specifieke industriële omgeving.
Meer informatie

Klik hier voor ons privacy statement.