Reis Silicon Valley 2019

Today&Beyond biedt gezamenlijk met MeetIn de mogelijkheid om op innovatiereis te gaan naar Silicon Valley in november 2019.

Silicon Valley is al decennialang de meest vooraanstaande innovatieregio van de wereld. Overal probeert men het klimaat dat techreuzen als Google, Apple en Facebook voortbracht te kopiëren. De belangrijkste voorwaarden voor het succes van Silicon Valley zijn een verzameling fantastische universiteiten, een groot netwerk van zowel beginnende als ervaren ondernemers en oneindig lijkende hoeveelheden investerings-kapitaal.

Deze combinatie trekt ambitieuze vernieuwers aan die ‘the next big idea’ in handen menen te hebben, hetgeen een grote hoeveelheid start-ups tot gevolg heeft. Met name de stad San Francisco, het culturele middelpunt van de regio, heeft zich in de laatste jaren ontpopt tot de wereldwijde start-up hoofdstad.

In dit innovatieklimaat openen ook steeds meer gevestigde bedrijven een kantoor of researchlocatie in het gebied. Tijdens ons bezoek aan deze regio in november 2019, gaan wij samen met andere vooruitstrevende Twentse ondernemers kijken hoe hier naar de toekomst van het productieproces wordt gekeken. Om hier een goed beeld van te krijgen spreken we zowel gevestigde namen als opkomende krachten met een frisse blik.

Nieuwsgierig? Bekijk op de onderstaande PDF het gehele reisprogramma.

De link: Today & Beyond – Silicon Valley 2019

Contact

Iets voor jou? Neem contact met ons op!

Today & Beyond
Telefoonnummer: 06-41221274
Email: info@todaybeyond.nl

 

Inschrijven

Direct inschrijven kun je hier.